Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با حضور ۲۱۰۰ ناشر داخلی و خارجی از سوم بهمن آغاز به کار کرد و با رشد ۱۰ درصدی فروش در روز اول نسبت به نمایشگاه قبلی همراه بود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ «دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» از امروز سوم بهمن تا دهم بهمن و با حضور ۲۱۰۰ ناشر آغاز به کار کرد. همچنین سایت دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چهار روز زودتر و از چهارشنبه (بیست‌ونهم دی‌ماه ۱۴۰۰) باز شد و مخاطبان قادر بودند پس از ثبت نام در سایت، کتاب‌های مورد نیاز خود را جست‌وجو و آن را به بخش علاقه‌مندی‌های صفحه شخصی‌شان اضافه کنند و در زمان نمایشگاه صرفا اقدام به خرید و ثبت سفارش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از امروز، یکشنبه، سوم بهمن «دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» آغاز به کار کرد. این نمایشگاه با مشارکت ۲۱۰۰ ناشر که نرخ رشدی حدود ۱۳ درصد نسبت به ناشرین درگیر در نمایشگاه نخستین همراه است. در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیش از ۲۰۰ عنوان کتاب از ناشرین داخلی و خارجی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. معاون اجرایی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران هم از رشد ۱۰ درصدی فروش تا ساعت ۱۵ امروز  در مقایسه با نخستین روز نمایشگاه مجازی سال ۱۳۹۹ بعد از اصلاح سامانه خبر داد که رقم آن ۶۲ هزار و ۱۷۹ نسخه کتاب است و از این میزان ۹ هزار و ۴۳۳ نفر از بن خرید کتاب استفاده کردند. همچنین با مشارکت بانک صادرات ایران یارانه خرید ۲۵۰ هزار تومانی برای دانشجویان و طلاب و ۵۰۰ هزار تومانی برای هیئت علمی‌ها در نظر گرفته شده است. سامانه‌ای نیز برای ثبت نام نهاد‌ها و سازمان‌ها طراحی شده است و مسئول سازمان یا نهاد متقاضی می‌تواند جهت ثبت نام در طرح دریافت بن تخفیف و یارانه برای کارکنان خود در نمایشگاه اقدام کرده و از این تسهیلات بهره‌مند شود. همچنین در راستای تکریم اهل قلم و به مناسبت فرا رسیدن دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، خانه کتاب و ادبیات ایران با همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پدید‌آورندگان عضو سامانه اهل قلم از قبیل مولف، مترجم، مصحح، محقق و همچنین افرادی که نقشی در تولید اثر داشته‌اند از جمله ویراستار و تصویر‌گر، اعتبار خرید کتاب (بن کتاب) در نظر گرفته است.
مجریان برگزاری این نمایشگاه مجازی کتاب تهران، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران و بانک صادرات شناخته می‌شوند.
طبق اعلام رئیس پست ایران، ۵۰۰ خط شهری و بین شهری و تعداد ۱۱۰۰۰ دفتر در سراسر کشورفعال و آماده فعالیت هستند. همچنین برای این نمایشگاه ۹ شعبه ثابت و ۹ شعبه سیار در تهران تعبیه و آماده سازی شده است. از سوی دیگر ۴۰۰ دستگاه وانت به دستگاه شهری اضافه و پنج هاب پستی دیگر به سیستم مکانیزه سورتینگ متصل شده تا به سرعت ارسال بسته‌ها افزوده شود. در بخش دیگر ۴۰۰۰ باکس چرخ‌دار و ۷۰۰۰ باکس کوچک به چرخه پست افزوده شده است. علاوه‌براین، با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهار لفاف استاندارد برای ارسال بسته‌های پستی، ویژه ناشران تعریف شده است. در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ارسال بسته‌های خرید مخاطبان به ۱۹۲ کشور جهان فراهم شده است.
طبق اعلام برنامه‌های نمایشگاه از سمت خانه کتاب قرار بر برگزاری سه پویش «نذر کتاب» با مشارکت خیرین «من هم کتاب خریدم» با مشارکت خریداران کتاب و «این کتاب را بخوان» با مشارکت ناشران و گروه‌های ترویجی، است. بخش جدیدی که در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران قرار است اجرایی شود برنامه‌های فرهنگی جنبی آن است. برنامه‌هایی از جمله نشست‌های نقد و بررسی و معرفی کتاب که ریز برنامه‌های آن به صورت روزانه و از سایت خانه کتاب و ادبیات ایران قابل مشاهده است. در صفحه اصلی سایت نمایشگاه کتاب هم لینک مستقیم انتقال به بخش پخش زنده فعالیت‌های فرهنگی جنبی نمایشگاه در صفحه آپارات خانه کتاب موجود است.
علاقمندان به شرکت در «دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» می‌توانند در بازه اعلام شده که فعلا تا پایان ۱۰ بهمن است با مراجعه به سایت نمایشگاه به نشانی https://book.icfi.ir/ کتاب‌های موجود در نمایشگاه را با تخفیف خریداری کنند. مرکز پاسخگویی  نمایشگاه مجازی کتاب تهران برای پاسخگویی به ناشران و مشتریان با حضور نمایندگان شرکت ملی پست و بانک عامل نمایشگاه با شماره تماس ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ در دسترس است.
طبق گفته رمضانی رئیس خانه کتاب و ادبیات ایران اشکالات و باگ‌های سرور‌های سایت رفع شده‌اند و امسال دیگر شاهد مشکلات سال گذشته نخواهیم بود. امید است شاهد برگزاری «دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» به بهترین نحو باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خانه کتاب و ادبیات ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه مجازی کتاب دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خانه کتاب و ادبیات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۵۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: «رویداد» یکی از محصولات اصلی صنعت گردشگری کشورهاست. رویداد از جنس محصولاتی است که انسان محور و تعامل محور است. نمایشگاه کتاب همچون دیگر رویدادها از منظر گردشگری جذاب است.

وی به آمار بازدید نمایشگاه کتاب در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود:‌ بازدید چند میلیونی از نمایشگاه در ۱۱ روز عددی قابل توجه است. این رویداد برای ما ارزشمند است چرا که کمک می‌کند تا گردشگران خارجی را نیز جلب کنیم.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ادامه داد: برخی از کشورهای همسایه و منطقه نظیر عراق، عمان، کویت، بحرین، هند، روسیه، چین و... که برای ما بازار هدف گردشگری هستند، در نمایشگاه کتاب حضور دارند. حضور کشورها به عنوان مهمان ویژه یا جذابیت آثار ناشران ایرانی، باعث می‌شود تا نمایشگاه کتاب تهران به رونق گردشگری خارجی کمک کند.

شجاعی انتشارات میراث فرهنگی را که به صورت تخصصی کتاب منتشر می‌کند، عامل ترویج گردشگری در بستر نمایشگاه کتاب خواند و افزود: در این مجال می‌توان فرصت‌های گردشگری از طریق کتاب را به بازدیدکنندگان خارجی نمایشگاه معرفی کرد. به این ترتیب هم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به توسعه گردشگری از طریق کتاب‌های تخصصی کمک می‌کند و به نوعی زمینه تعامل نمایشگاه کتاب و گردشگری محسوب می‌شود.

وی برگزاری تور بازدید گردشگران خارجی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را عامل توسعه گردشگری رویداد محور برشمرد و گفت: برای سال‌های آتی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، می‌توان با همکاری بخش خصوصی تور بازدید گردشگران خارجی از این رویداد را برگزار کرد؛ می‌دانم مردم کشورهایی نظیر تاجیکستان علاقه بسیاری به نمایشگاه کتاب تهران دارند. همینطور کشورهای عرب و فرهیختگان کشورهای فارسی زبان به نمایشگاه کتاب تهران علاقه‌مندند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: می‌توانیم با برنامه‌ریزی ساده تورهای گردشگران خارجی را در بازه زمانی برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برگزار کنیم؛ اینطور گردشگران خارجی علاوه بر بازدید از مناطق تاریخی و دیدنی ایران از نمایشگاه کتاب هم بازدید می‌کنند. این یعنی تقاطع‌هایی که نمایشگاه کتاب می‌تواند با صنعت گردشگری کشور ارتباط برقرار کند.

شجاعی با طرح این موضوع که آمار دقیقی از حضور گردشگران خارجی در ادوار گذشته نمایشگاه کتاب تهران در دسترس نیست، گفت:‌ امسال می‌توانیم رصد کنیم و متوجه شویم که چه میزان گردشگر خارجی به نمایشگاه کتاب می‌آیند. دوره‌های قبل حضور تعداد قابل توجهی گردشگر خارجی را در نمایشگاه کتاب شاهد بودم. به جرأت می‌توانم بگویم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کننده خارجی دارد و بخشی از این بازدیدها از مسیر گردشگری محقق شده است.

وی هماهنگی بین بخشی میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را برای استفاده بیشتر از موقعیت نمایشگاه کتاب تهران برای گردشگری خارجی را مهم خواند و ادامه داد: می‌توان با نگاه فرهنگی به مقوله گردشگری ادبی و گردشگری رویدادمحور منافع اقتصادی برای کشور ایجاد و بخش خصوصی را در این حوزه به خوبی فعال کرد. آنها که به طور حرفه‌ای اصول جذب گردشگر خارجی به کشور را می‌دانند می‌توانند نظر گردشگر خارجی را برای بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، جلب کنند.

مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: می‌توانیم میان معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و معاونت امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نشست مشترک برگزار کرد. همچنین بخش خصوصی نیز تورهای گردشگری کتاب و گردشگری ادبی و... را فعال کند. می‌توان این مهم را برای دوره‌های بعدی نمایشگاه کتاب ریل‌گذاری کرد. لازم است سیاست جدیدی برای سال‌های آینده درباره این امر مهم اتخاذ کرد.

شجاعی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه کتاب با عنوان «بخوانیم و بسازیم» گفت: با کتاب خواندن می‌توان گردشگری ایران را ساخت. من کتاب «در سرزمین مردمان نجیب» را برای مطالعه پیشنهاد می‌کنم؛ این کتاب نوشته هرؤیه روپچیچ، موسیقیدانی از کشور کرواسی است و داستان آن ۲ بار سفر مرد کروات به تمام نقاط ایران را روایت می‌کند. این موسیقیدان حس خود را از هر آنچه در ایران و از مردم ایران دیده توصیف کرده و مهمترین توصیفی که مرد کروات از ایران در ذهنش ثبت شده مهمان نوازی است که به آن معروفیم.

کد خبر 6096279 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است