Web Analytics Made Easy - Statcounter

فروش ۴۶ میلیاردی کتاب در نمایشگاه مجازی کتاب تهران و خبر‌هایی از این دست قطعا برای جامعه شناسان و فعالان عرصه فرهنگ جذاب و خواندنی است، اما چه میزان هزینه و تلاش برای شکل گیری نمایشگاه مجازی کتاب صرف شده است؟.

خبرگزاری میزان - فروش ۴۶ میلیاردی کتاب در نمایشگاه مجازی کتاب تهران و خبر‌هایی از این دست قطعا برای جامعه شناسان و فعالان عرصه فرهنگ جذاب و خواندنی است، اما چه میزان هزینه و تلاش برای شکل گیری نمایشگاه مجازی کتاب صرف شده، آیا این میزان حضور بخاطر علاقه جامعه به مطالعه است و یا گزینه‌های دیگری دراین امر دخیل هستند؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسال ۳۵۸هزار و ۵۱۳ بسته کتاب از طریق پست

با آغاز هشتمین روز نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، تاکنون ۳۵۸هزار و ۵۱۳ بسته از طریق پست کتاب و ۱۹هزار و ۱۷۰ بسته از سوی ناشران ارسال شده است. همچنین، از مجموع ۱۵۴ هزار و ۷۰۶ سفارش، ۶۴هزار و ۸۴۴سفارش ارسال شده است و ۸۹هزار و ۸۶۲ سفارش در انتظار ارسال هستند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از نمایشگاه مجازی کتاب تهرات اینجا کلیک کنید

نکته قابل تامل اینست که استقبال خوب خریداران زمینه را برای تمدید دو روزه زمان نمایشگاه برای دومین بار امکان پذیر کرد و برخی از علاقمندان و خریداران کتاب که با دشواری توانسته اند به خرید بپردازند و تاکید دارند چنانچه با اپراتورهای نمایشگاه کتاب در ارتباط نباشند نمی توانند مراحل خرید را به راحتی پشت سر بگذارند حالا می‌تواند از این فرصت دو روزه استفاده کنند. 

۳۰۰ کانال پاسخگو برای پاسخ به نیاز مخاطبان 

این در حالی است که سایت نمایشگاه مجازی به گفته معاون کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران ۳۰۰ کانال پاسخگو برای پاسخ به نیاز مخاطبان نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در نظر گرفته شده است و افراد همزمان می‌توانند پشت خط تلفن اعلام شده به شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ حضور داشته باشند.

آزاده نظر بند با اشاره به اینکه در دو بخش خریداران و ناشران، متصدیان پاسخگوی سوالات و ابهامات مخاطبین و مردم هستند، بیان کرد: اپراتور‌ها در مرکز تماس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در گرو‌های مختلف آموزش‌های لازم درخصوص نحوه ثبت‌نام، خرید و تمام مراحلی که برای بازدید، انتخاب و خرید از کتاب لازم است را به صورت عملیاتی طی کردند.

رفع مشکلات با اپراتور‌های حاضر در مرکز تماس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب 

معاون کتاب و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران تاکید کرد: اپراتور‌های حاضر در مرکز تماس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در جهت چگونگی رفع مشکلاتی که احتمال دارد برای خریدار یا ناشر به وجود بیاید نیز آموزش دیده‌اند. ما در هر ساعت پر تکرارترین سوالات و ابهامات و مشکلات جدیدی که ممکن است برای مخاطبان به وجود آمده باشد را جمع‌آوری کرده و آن دست از مسائلی که راه‌حل دارد را مرتفع می‌کنیم.

سر در گمی مخاطبان و سوال‌های متداول تلفنی

***به گفته برخی ناشران شاید بهتر بود ابتدا راه حلی برای مشکلات و چالش‌ها در نظر گرفته و پس از برطرف شدن و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب در کنار همکاری اپراتور‌ها جهت پاسخگویی به نیاز مخاطب نمایشگاه مجازی کتاب برگزار می‌شد تا بدین ترتیب بار سنگین پاسخگویی به مخاطب بر دوش بخش تماس‌های تلفنی نباشد و مخاطبان علاقمند بدون سر در گمی و بار‌ها تماس با اپراتور‌ها خریدی جذاب و حضوری مجازی و دلپذیر را تجربه کنند.

با این همه نباید منکر اهمیت نمایشگاه مجازی کتاب شویم، زیرا زنده نگه داشتن شور و هیجان نسبت به کتاب با نمایشگاه مجازی نیز رویکردی ارزنده برای زمان بحران و بیماری کرونا است اگرچه نمی‌توان دستاورد‌های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را با نمایشگاه مجازی کتاب هم راستا ندانست، اما به نیاز بسیار از دوستداران کتاب پاسخ می‌دهد و این بسیار ارزنده است.

به گفته یکی از فعالان عرصه فرهنگ نمایشگاه مجازی تهران علی‌رغم تمام انتقاد‌های که بر آن وارد شد و مواردی مانند آماده نبودن فضا و شرایط زیر ساخت‌ها جهت ورود و حضور برای ارائه خدمات فرهنگی یک فرصت تنفس مصنوعی برای ناشران محسوب می‌شود اگرچه حلقه وصل ناشر به جامعه و توزیع ناشران را نابود می‌کند، اما نمایشگاه مجازی کتاب تهران در کنار مزایای خود معایبی نیز دارد و از همه آن‌ها مهمتر می‌تواند فقط ناشر را برای مدتی کوتاه زنده نگهدارد و در عوض رگ حیاتی کتابفروشی‌ها را ازبین ببرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات نمایشگاه مجازی کتاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات نمایشگاه مجازی کتاب نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران اپراتور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۶۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست‌ خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پیش از ظهر امروز در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شد.

روشنگری درباره مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در نمایشگاه کتاب/ ناشران و نویسندگان فعال تجلیل می‌شوند

در ابتدای این نشست، یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرد: این دوره از نمایشگاه با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت تا پایان روز شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه به عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی کشور برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امیدواریم با حضور انگیزه‌مند و مشتاقانه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری این رویداد را به نقطه عطفی در فعالیت‌های فرهنگی و ارتقای دانش در کشور تبدیل کند. از همینجا از مردم و خانواده‌های خوب ایرانی برای حضور در نمایشگاه و استفاده از برنامه های فرهنگی در ایام برگزاری نمایشگاه دعوت می‌کنم. تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌های ادوار قبل را جبران کنیم.

وی اظهار کرد: برای نخستین بار، نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا و پیش از آغاز نمایشگاه در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. ناشران هم می‌توانند از امروز عصر  کتاب ها و اقلام خود را به مصلی آورده و  چینش غرفه‌ها را آغاز کنند.

احمدوند افزود: علاوه بر ویژه برنامه‌های مربوط به وقایع غزه و روشنگری درباره مقاومت مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و تجلیل از ناشران و نویسندگان فعال در این‌ حوزه،  به مناسبت همزمانی با دهه کرامت ویژه برنامه های برای پاسداشت جایگاه دختران و زنان مسلمان ایرانی درنظر گرفته شده است. با همکاری خوبی که با شرکت پست داشتیم امیدواریم پاسخگویی مناسبی به سفارش های مردمی با شرایط مطلوبی صورت بگیرد. حضور کتابفروشان در بخش مجازی نمایشگاه کتاب به صورت تکمیل و قاعده کند امسال هم ادامه خواهد داشت. 

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم حجم استقبال مردمی در نمایشگاه امسال از سال‌های پیش بیشتر باشد و تقاضا می‌کنیم مردم روزهای حضور خودشان را تقسیم کنند تا در روزهای پایانی با تراکم جمعیت و از دحام مواجه نشویم.

احمدوند گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی  با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه امسال حاضر خواهند بود. در سال گذشته، ۴۵هزار عنوان‌ کتاب خارجی را داشتیم. پیش بینی ما این است که حدود ۷۰تن مرسوله خارجی  را داشته باشیم. در روزهای بیست و چهارم تا بیست و ششم اردیبهشت رویداد نشر ایرانی را در بخش ناشران خارجی خواهیم داشت که هدف آن معرفی صنعت نشر به  فعالان خارجی این عرصه است که در آن شاهد حضور ۲۰ مهمان خارجی هستیم.

جانمایی همه ناشران حاضر در نمایشگاه کتاب در فضای مسقف

علی رمضانی سخنگوی نمایشگاه کتاب نیز عنوان‌ کرد: امسال کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند. با همت مجموعه ساخت مصلی تهران کارگاه های ساخت و ساز جمع آوری و بهسازی شده است. تعداد پارکینگهای ما امسال در مجموعه چهل سرای جنوبی و در شماره ۲۱ حدود پنج هزار خودرو افزایش پیدا کرده است. با این حال درخواست ما از بازدیدکنندگان این است از سه درب جدیدی که به محوطه مصلی اضافه شده استفاده کنند که یکی برای نفرات و یکی برای خودروها درنظر گرفته شده است که درهای شماره ۴،۱۱ و ۲۴ هستند.. به این ترتیب از تمام جهات مصلی تهران ورودی نفر و خودرویی داریم.

بن دانشجویان 700 هزار تومان شد

رمضانی گفت: بحث گردشگری کتاب را در این دوره از نمایشگاه با جدیت دنبال می کنیم که امیدواریم در طول سال توسط رسانه ها دنبال شود.همان‌گونه که پیش از این اعلام شد میزان بن اهدایی به دانشجویان و طلاب ۷۰۰هزار تومان است که چهل درصد از این رقم توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حامیان مالی پرداخت خواهد شد. این مبلغ در سال گذشته۶۰۰هزارتومان بود. برای اساتید هم این مبلغ  ۸۰۰ هزار تومان است که پنجاه درصد آن توسط  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت می شود. 

وی افزود: امسال ۶۱۰خبرنگار در سامانه اهالی رسانه نمایشگاه ثبت نام‌کردند که از این تعداد ۲۷۵ نفر کارت ثابت و تعداد دیگری هم کارت تردد روزانه دریافت خواهند کرد. همچنین ۸۴نفر شهروند خبرنگار هم در نمایشگاه حضور خواهند داشت و اخبار آنرا پوشش میدهند که امیدواریم به زودی شاهد حضور تعداد زیادی از  از این جمع در سرویس های فرهنگی رسانه های مختلف باشیم.

وی افزود: ۳۰ نفر از نمایندگان رسانه های خارجی هم رخ ادعای این رویداد فرهنگی را منعکس خواهند کرد.‌کارافزاهای «بله» و «نشان» در بحث جستجوی کتاب و جستجوی ناشران به کمک بازدیدکنندگان خواهند آمد. بیش از ۱۲۰نفر برای اطلاع رسانی و پاسخگویی به بازدیدکنندگان در نقاط مختلف مصلی مستقر خواهند شد.

سخنگوی نمایشگاه کتاب عنوان‌کرد:  تاکنون ثبت نام ۲هزار و ۶۱۹ ناشر در بخش های حضوری و مجازی این نمایشگاه نهایی شده است که این تعداد احتمالا افزایش خواهد یافت.

لازم به یادآوری است، سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست و نهم اردیبهشت ماه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ناشران پخته‌خوار در نمایشگاه کتاب محدود می‌شود
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد